We worden beschouwd als een betrouwbare en betaalbare logistiek, warehousing en verhuis partner door onze klanten. Als dienstverlener, blinken we uit in logistieke diensten, trucking services, warehousing, en een scala aan andere ondersteunende diensten. Wij hebben jarenlange ervaring in de logistiek, warehousing, distributie, trucking en supply chain management services, en streven ernaar om onze klanten betrouwbare en betaalbare diensten aan te bieden.

Ons team van experts hebben jarenlange ervaring. Dit helpt ons ook bij het verkorten van responstijd, en het verstrekken van stipte levering en service, of het nu transport,  warehousing of verhuis diensten zijn. Ons doel is om een positief verschil te maken, en het opbouwen van een duurzame lange termijn relatie met u. Onze toewijding aan onze klanten kan worden gezien door de nadruk die wij leggen op teamwerk, klantenservice en het maken van technologische verbeteringen in onze logistieke processen en de uitrusting om u altijd beter van dienst te kunnen zijn.

Wij heten u welkom op onze site, en verzoeken u, om te overleggen met onze logistieke experts voor uw behoeften.

Het Mechels Huisverdrijf is een erkend verhuizer!

Belgische Kamer Der Verhuizers Kwaliteitscharter

Een lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) voldoet aan alle wettelijke voorschriften op het vlak van vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. In zijn hoedanigheid van ″Erkend Verhuizer″ huldigt hij volgende kwaliteitsprincipes:
  1. Werken conform de handelspraktijken, mits respect van de boekhoudkundige, fiscale en sociale wetgeving.
  2. Werken op basis van een duidelijke en gedetailleerde offerte en/of tarieven en van de bijhorende algemene BKV-voorwaarden. 
  3. Instaan voor een correcte uitvoering van de toevertrouwde opdrachten.
  4. De klanten wijzen op mogelijke risico’s en hen degelijk informeren over de verzekeringsmodaliteiten.
  5. Enkel bekwaam, betrouwbaar en goed opgeleid personeel inzetten voor de uitvoering van de opdrachten.
  6. Voertuigen, heftoestellen en andere werktuigen inzetten die speciaal voor de uitvoering van verhuiswerkzaamheden zijn uitgerust, die beveiligd zijn en die beantwoorden aan de vereiste technische normen.
  7. Milieuvriendelijke en aangepaste verpakkingsmaterialen gebruiken.
  8. Als een goede huisvader zorg dragen voor de in meubelbewaring toevertrouwde voorwerpen en meubelen, en dit in een veilige, speciaal daarvoor uitgeruste bewaarplaats.
  9. Correct en controleerbaar afrekenen.
  10. Zich kenbaar maken via het logo “Erkend Verhuizer”
Bron: BKV