Het Mechels Verhuisbedrijf biedt gespecialiseerde verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven aan, verhuizingen van en naar het buitenland. Wij verzorgen ook verhuizingen binnen en buiten Europa. Wij bieden volledige services oplossingen aan; wij organiseren, verpakken, transporteren, leveren en installeren al uw goederen.

Via onze internationale verhuizingen bieden we gespecialiseerde diensten voor expats en particulieren die van of naar het buitenland verhuizen. Internationale verhuizingen wordt georganiseerd zowel in naam van particulieren als expats, mensen die voor een onderneming naar een ander land verhuizen.

Verhuisdiensten voor particulieren

We hebben full-service diensten voor particulieren verhuizingen van locatie A naar locatie B. De geleverde diensten zijn altijd afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van onze klanten, dit bewerkstelligen we door u persoonlijke situatie te komen bekijken en geven een offerte op maat.

Verhuisdiensten voor bedrijven

Onze logistieke teams bestaan uit met de hand geselecteerde medewerkers, die vanaf het laden tot de post-delivery, het proces van verzorgen,  zo herinstalleren we uw goederen ook op hun nieuwe locatie.