Wij zijn trots op de catering aan een scala van klanten in het hele land met onze warehousing diensten, die is volledig, betrouwbaar en flexibel - kwaliteiten die essentieel zijn om bedrijven te helpen in deze markt. Onze experts ontwerpen een supply chain op maat van uw bedrijf en logistieke behoeften, die zich richt op niet alleen het verhogen van efficiëntie, maar het ook kostenefficient maken. Met ons netwerk van magazijnen, wordt het veel gemakkelijker om tegemoet te komen aan uw publiek in een goede responstijd, dat is de belangrijkste factor in het winnen van de harten van de klant en het hebben van een voorsprong op de concurrenten.

Onze logistieke experts zijn altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen die u zou kunnen hebben, of als u, uw logistieke eisen te bespreken. Wij willen uw wensen bestuderen en bieden u een oplossing dat niet alleen u past, maar ook bespaart u middelen op de lange termijn.

Het Mechels verhuisbedrijf komt ter plaatse in o.a Leuven, Mechelen Bonheiden, Keerbergen, Haacht, Kampenhout, Putte, Tremelo, Heist o/d berg, Lier, Duffel, Willebroek, Kontich, Rumst, Herent, .... om uw goederen op te halen voor bewaring in onze magazijnen.