Het Mechels Verhuisbedrijf biedt professionele verhuisliften-service aan. Op deze wijze bieden we onze klanten een flexibele en veilige oplossing voor hun doe-het-zelf verhuizen. Onze verhuisexperten bedienen de lift en helpen uw meubels en andere objecten te verhuizen. Dankzij de lift die tegen de gevel van het gebouw wordt geplaatst kan de lift tot de achtste verdieping  (hoger op aanvraag) met een maximale capaciteit van ongeveer 300kg.

Het Mechels Verhuisbedrijf biedt een liftservice aan met professionals. Liftservices - Ladderlift - Verhuislift worden naar u toegebracht in Leuven, Mechelen, Bonheiden, Keerbergen, Haacht, Kampenhout, Putte, Tremelo, Heist o/d berg, Duffel, Lier, Willebroek, Kontich, Rumst, Herent, ....

Transporteren en afleveren van materialen voor toeleveringsbedrijven

Het Mechels Verhuisbedrijf beschikt over meerdere, gekeurde en moderne verhuisliften of ladderliften. Wij bieden liftservices diensten aan voor toeleveringsbedrijven, ladderlift met bediener.

Bedrijven zoals meubelwinkels, keuken en badkamerfabrikanten, transportondernemingen, bouwbedrijven zijn maar enkele voorbeelden van ondernemers die een beroep doen op onze diensten, allen beroepen zij op de vakkundige dienstverlening van het Mechels Verhuisbedrijf.

Ons team munt uit in professionalisme en begrijpt de gevoeligheden wanneer ze werken voor toeleveringsbedrijven, kwaliteit en zorg voor de materialen staan voorop.

Last minute service

Last minute een ladderliften ter beschikking, neem contact op met Mechels Verhuisbedrijf!

U neemt contact op met het Mechels Verhuisbedrijf en wij zorgen dat u onmiddellijk een ladderlift of verhuislift met operator ter beschikking heeft.

Liftservice Mechelen, Liftservice Leuven, Liftservice Kontich, Liftservice Brussel, Liftservice Antwerpen , Liftservice Kampenhout, Liftservice Herent, Liftservice Duffel, Liftservice Koningshooikt, ....